Disclaimer

De informatie op deze website is alleen bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De informatie wordt verstrekt door Avansa en Astropolis en hoewel we ernaar streven de informatie up-to-date en correct te houden, geven we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met respect voor welk doel dan ook naar de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website. Elk vertrouwen dat u stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of enige schade die voortvloeit uit verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze website .

Via deze website kunt u doorlinken naar andere websites die niet onder controle staan ​​van Avansa of Astropolis. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijft de standpunten die erin worden geuit.

Alles wordt in het werk gesteld om de website goed te laten werken. Avansa en Astropolis is echter niet verantwoordelijk en zal niet aansprakelijk zijn voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website vanwege technische problemen buiten onze macht.

Over

Het jaarlijkse TERRA evenement heeft als doel om op een laagdrempelige wijze helderheid te brengen in het complexe klimaatdebat met oog voor zowel het lokale als het globale.

Inhoudelijk

HTML Website Maker